Inloggen op KPN webmail

Inloggen op KPN webmail

november 9, 2016
/ / /
Comments Closed

Inloggen op KPN webmail kan overal ter wereld. Via een speciale link kom je op de inlogpagina van KPN mail. Je vult hier je gebruikersnaam en je wachtwoord in en binnen een aantal seconden kun je gebruik maken van je inbox.

Maak gebruik van het stappenplan voor problemen met Webmail

Mocht er onverwachts een kink in de kabel zitten waardoor je niet in staat bent in te loggen op KPN Webmail, dan is er het stappenplan voor problemen met de e-mail. KPN heeft een aantal veel voorkomende problemen op een rijtje gezet om zo samen met jou een passende oplossing te vinden. Zo ben je snel weer in staat om in te loggen op KPN Webmail.

Je e-mail instellen op telefoon, tablet en computer

Naast webmail kun je ook op de computer of tablet je e-mails lezen. KPN maakt het mogelijk je e-mail in te stellen op populaire programma’s als Outlook en Apple Mail. Zo heb je voortaan alle e-mails gesynchroniseerd op diverse apparaten. Ook hiervoor heeft KPN een handig stappenplan ontwikkeld. Zo ben je snel in staat om elk willekeurig apparaat en op elke plek ter wereld je mail bij te houden.

Het aanmaken van een account

Een account aanmaken via KPN kan snel en eenvoudig. In eerste instantie heb je een abonnement bij deze provider nodig. Op de website kun je meer informatie zoeken over diverse abonnementen. Via mijn KPN kun je bij ‘mijn producten’ een e-mailadres creëren. Zo ben je binnen een mum van tijd in staat om in te loggen op KPN Webmail en zo te mailen vanuit elk apparaat met een internetverbinding.

Comments are closed.