Inloggen op Hotmail

Inloggen op Hotmail

december 16, 2016
/ / /
Comments Closed

Het wereldbekende fenomeen Hotmail is overal ter wereld als Webmail beschikbaar. Tegenwoordig is de naam gewijzigd in Outlook, eerder Live, Microsoft heeft blijkbaar een identiteitscrisis gehad door zo vaak een dienst van naam te wijzigen.

Een e-mailadres bij Hotmail is dan ook voor iedereen beschikbaar. Inloggen kan op de website door je e-mailadres en wachtwoord in te vullen. Je wordt dan snel doorverbonden naar je eigen inbox. Daar heb je de keuze uit diverse mappen, waaronder je inbox en eventueel persoonlijk aangemaakte mappen zoals werk, privé enzovoorts. Bovendien zijn de services van Hotmail geheel gratis. Je hoeft dus geen duur internet abonnement aan te schaffen dat je wellicht helemaal niet nodig hebt.

Het aanmaken van een Outlook / Live account

Zolas gezegd is de naam hotmail gewijzigd in Outlook / Live. Een Hotmail account aanmaken is een peulenschil. Op de website van Hotmail kun je gemakkelijk een nieuw account creëren. Hiervoor heeft Hotmail een aantal persoonlijke gegevens nodig zodat je account geverifieerd kan worden. Je hebt de keuze een eigen naam te geven aan je e-mailadres zodat het adres past bij het doel van je e-mails (zakelijk, privé). Nadat je een veilig wachtwoord hebt gekozen, krijg je toegang tot je inbox.

Het aanmelden bij Hotmail

Als je je aan hebt gemeld bij Hotmail kom je terecht op je eigen, persoonlijke pagina. Je kunt daar gebruik maken van diverse extra services zoals de agenda, het adresboek en taken. Deze opties kun je later ook weer synchroniseren met je telefoon, tablet of computer zodat je altijd en overal over dezelfde informatie kunt beschikken. Nadat je aangemeld bent, kun je ook diverse instellingen aanpassen aan je eigen voorkeuren. Zo kun je e-mails van bepaalde, ongewenste e-mailadressen blokkeren, je ongewenste e-mail beheren en aanpassen en voorkeuren voor bijlagen instellen.

Comments are closed.