Gmail

Wie kent het bedrijf Google niet? Naast de wereldbekende zoekmachine is Google nog veel meer. Youtube, Maps en Vertalen beschikt Google ook over een eigen e-mailserver: Gmail. Aanmelden op Gmail kan via de Webmail online en overal ter wereld. Daarnaast maakt Google het mogelijk op allerlei apparaten Gmail te installeren. Zo kun je op je smartphone, tablet en computer de hele dag door gebruik maken van de webmailserver. Inloggen doe je online op de website van Gmail. Met je eigen e-mailadres en wachtwoord, heb je snel en eenvoudig toegang tot je inbox en nog veel meer.

Een account aanmaken

Een account aanmaken is niet alleen gemakkelijk maar ook nog eens heel praktisch. Nadat je middels een aantal stappen een persoonlijk e-mailadres en wachtwoord gecreëerd hebt, kun je gebruik maken van alle services van deze aanbieder. Naast een inbox kun je ook hier gebruik maken van het creëren van diverse mappen, genaamd labels. Beheer al deze labels zelf en stel ze in naar eigen wens. Naast het gebruik van Gmail stelt het gekozen e-mailadres je in staat in te loggen bij diverse apps, spelletjes en andere diensten zodat je met slechts één e-mailadres een groot scala aan mogelijkheden creëert.

Het aanmelden bij Gmail

Wie zich aanmeldt bij Gmail krijgt er een groot aantal extra mogelijkheden bij. Ook bij deze provider kun je gebruik maken van een adresboek, een nieuwsoverzicht, foto’s en nog veel meer. Alles kan gesynchroniseerd worden met elk ander apparaat met een internetverbinding zodat je de hele dag door kunt schakelen tussen verschillende media.

Scroll naar boven