KPN webmail

Inloggen op KPN webmail kan overal ter wereld. Via een speciale link kom je op de inlogpagina van KPN mail. Je vult hier je gebruikersnaam en je wachtwoord in en binnen een aantal seconden kun je gebruik maken van je inbox.

Maak gebruik van het stappenplan voor problemen met Webmail

Mocht er onverwachts een kink in de kabel zitten waardoor je niet in staat bent in te loggen op KPNmail, dan is er het stappenplan voor problemen met de e-mail. Deze provider heeft een aantal veel voorkomende problemen op een rijtje gezet om zo samen met jou een passende oplossing te vinden. Zo ben je snel weer in staat om je aan te melden.

Je e-mail instellen op telefoon, tablet en computer

Naast webmail kun je ook op de computer of tablet je e-mails lezen. Deze internetaanbieder maakt het mogelijk je e-mail in te stellen op populaire programma’s als Outlook, Windows Mail, en Apple Mail. Zo heb je voortaan alle e-mails gesynchroniseerd op diverse apparaten. Ook hiervoor hebben we een handig stappenplan ontwikkeld. Zo ben je snel in staat om elk willekeurig apparaat en op elke plek ter wereld je mail bij te houden.

Het aanmaken van een account

Een account aanmaken kan snel en eenvoudig. In eerste instantie heb je een abonnement bij deze provider nodig. Op de website kun je meer informatie zoeken over diverse abonnementen. Via mijn KPN kun je bij ‘mijn producten’ een e-mailadres creëren. Zo ben je binnen een mum van tijd in staat om in te loggen en zo te mailen vanuit elk apparaat met een internetverbinding.

Scroll naar boven