XS4ALL webmail

Inloggen op XS4ALL webmail is niet moeilijk en kun je vanaf elke plek ter wereld doen, mits je maar een een browser en internetverbinding hebt. Via deze link kom je op de de inlogpagina van XS4ALL mail. Hier vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in en vervolgens zie je je e-mail inbox. Je kunt nu online e-mails, lezen, versturen en bewerken.

Stappenplan voor problemen met XS4ALL webmail

Ieder provider heeft wel eens problemen en deze komen altijd op het verkeerde moment. Daarom hebben wij een stappenplan opgezet om uit te sluiten dat het probleem niet aan jouw kant zit en daardoor niet kunt inloggen op XS4ALL webmail. Ook deze provider heeft op haar site een aantal oplossing voor je op een rijtje gezet, net als een stappenplan die je kunt doorlopen om veel voorkomende problemen op te lossen.

Je e-mail instellen op smartphone, tablet, laptop of computer

Naast webmail kun je ook op de computer, smartphone, laptop of tablet je e-mails lezen, bewerken en versturen. XS4ALL maakt het mogelijk je e-mail in te stellen op populaire programma’s als Outlook, Apple Mail en Thunderbird. Zo kun je je inkomende e-mail instellen via POP3 of IMAP, wat maar net je voorkeur heeft. De uitgaande mail server, de zogeheten XS4ALL smtp server, kun je ook instellen. Let daarbij wel op! Veel provider hebben hun smtp server zo beveiligd, dat je deze alleen kunt gebruiken als ook daadwerkelijk via hun een verbinding hebt. M.a.w. het werkt waarschijnlijk niet als je via een hotspot, andere provider of openbaar netwerk surft.

Het aanmaken van een e-mail account

Een e-mail account aanmaken via XS4ALL kan snel en eenvoudig. Je hebt uiteraard wel een abonnement op een internetdienst nodig. Op de website van deze internet provider vindt je meer informatie over deze abonnementen. Hier kunt je ook via Mijn XS4ALL een aantal e-mail accounts aanmaken, wat meer makkelijk is als je je werk en prive gescheiden wil houden bijvoorbeeld.

Scroll naar boven