Ziggo mail

Inloggen bij Ziggo mail kan wanneer je internet van provider Ziggo hebt en een daarbij horend e-mailaccount. Een account aanmaken kan door je online te registreren. Daarvoor heb je je klantnummer, postcode en huisnummer nodig. Ziggo controleert hiermee of je bij deze provider internet hebt en toegang kunt krijgen tot een account.

Ziggo webmail inloggen

Mocht je nu een keer een probleem hebben met inloggen en wil je weten of er (plaatselijke) storingen zijn? Ziggo webmail inloggen biedt online een storing-checker aan. Door je postcode en huisnummer in te voeren, controleert Ziggo het systeem op storingen. Je kunt je via deze manier ook aanmelden voor updates. Je krijgt deze per sms zodat je precies weet wanneer je een storing simpelweg kunt verhelpen door het updaten van je mail.

Alles naar wens aangepast

Een e-mailaccount is ontzettend fijn maar het is natuurlijk helemaal fantastisch als dat account is aangepast op je eigen wensen en idee├źn. Bij Ziggo webmail is het mogelijk je pagina zo in te richten zoals jij hem prettig vindt. Naast het lezen van je mail, is het mogelijk een overzicht van je agenda weer te laten geven. Deze agenda kan gesynchroniseerd worden met andere apparaten. Naast je agenda kun je zo ook gemakkelijk online gebruik maken van je adresboek. Om helemaal up-to-date te kunnen blijven, is een rechtstreeks berichtenoverzicht van diverse social media een vereiste. Bij Ziggo Mail kun je diverse social media koppelen aan je e-mailaccount. De online webmail versie van provider Ziggo heet: Ziggo Mail.

Een e-mailaccount account is zo aangemaakt. Ga naar de pagina en registreer je aan de hand van een aantal stappen. Het enige wat je nodig hebt, is een Ziggo internetverbinding. Als je inlogt bij Ziggo Mail, kom je op je persoonlijke pagina. Op deze pagina vindt je naast je e-mails ook je agenda en je adresboek. Daarnaast bevat de pagina 15 GB opslagruimte zodat je bestanden gemakkelijk op kunt slaan.

Ziggo mail instellen op smartphone, tablet, laptop of pc

Naast online je mail bekijken, kun je ook je mail lezen en versturen met een software programma, zoals Microsoft Outlook, Apple mail en Thunderbird, maar ook op je smartphone of tablet. Hoe stel je Ziggo mail in om te gebruiken via je Android device, Apple iphone/Ipad en Linux distributie?

Hieronder staan de algemene Ziggo mail instellingen:
IMAP:
Mailserver: imap.ziggo.nl
Poort: 993

POP3:
Mailserver: pop.ziggo.nl
Poort: 995

SMTP:
Mailserver: smtp.ziggo.nl
Serverpoort: 587

Gebruik altijd een SSL versleuteling (SSL/TLS) om je berichten veilig te versturen.

Tags: inloggen mail, provider, webmail Ziggo

Scroll naar boven